خانه / آموزش آشپزی / نحوه پخت خورش آلو بخارا

نحوه پخت خورش آلو بخارا

مواد لازم برای تهیه خورش آلو:

زردچوبه و نمک: به مقدار لازم

روغن: سه قاشق س خ

شکر: دو قاشق س خ

آلو: نیم کیلو (خشک)

پیاز : یک عدد متوسط

زعفران: یک ق چ

مرغ: یک عدد

لپه: 100 گرم

خورش آلو
خورش آلو

روش پخت خورش آلو:

آلوهای شسته شده را درون یک ظرف پر از آب می ریزیم تا خیس بخورند. پس از آن پیاز را داخل یک قابلمه آغشته به روغن می ریزیم وسرخ می کنیم. سپس مرغ و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. حال لپه را همراه با سه لیوان آب درون قابلمه ریخته و صبر می کنیم تا مرغ و لپه نیم پز شوند.

اکنون ظرف حاوی آلو را به همراه آبی که در ظرف بود درون قابلمه می ریزیم و صبر می کنیم تا خورش بجوشد. زعفران و شکر را در آب جوش حل می کنیم و به خورش اضافه می نماییم. حال صبر می کنیم تا خورش جا افتاده شده و بپزد.

درباره ی admin-a20

همچنین ببینید

سالاد بوقلمون

دانلود فیلم آموزش درست کردن سالاد بوقلمون

مواد لازم برای تهیه سالاد بوقلمون: شکر قهوه‌ای: 1 قاشق غذاخوری سس تند: 1 قاشق مرباخوری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *