خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ پیازچه

طرز تهیه سوپ پیازچه

مواد لازم برای تهیه سوپ پیازچه

پیازچه: 200 گرم

هویج: سه عدد کوچک (رنده شده)

جوپرک: 1.5 پیمانه

قارچ: 150 گرم

آب مرغ: یک لیوان

شیر: یک لیوان (اختیاری)

خامه: سه قاشق سوپخوری (اختیاری)

نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه سوپ پیازچه
سوپ پیازچه

طرز تهیه این سوپ خوش طعم:

در قدم اول آب مرغ را به همراه چند لیوان آب درون ظرف ریخته و جو را به همراه هویج رنده شده به آن اضاف میکنیم سپس ظرف را روی حرارت میگذاریم.

قارچ و پیازچه ها را خرد کرده و با کره تفت میدهیم. پس از تفت دادن آن ها را نیز به مخلوط اضافه می نماییم.

نکته: دوستان توجه کنید شیر و خامه رو به دلخواه میتونید به سوپتون اضافه کنید. ولی اگر از شیر استفاده کردید حتما خامه رو هم اضافه کنید تا  غذا طعم بهتری بگیره.

در صورت تمایل میتونین شیر رو به سوپ اضافه کنید و پس از گذشت مدت زمان کمی (بین 8 تا 12 دقیقه) خامه رو هم به اون اضافه کنید. بعد از اضافه کردن خامه پنج دقیقه سوپ روی حرارت باقی بمونه و بعد گاز رو خاموش کنید.سوپ شما آماده است.

درباره ی admin-a20

همچنین ببینید

طرز تهیه پیتزای گوشت

آموزش درست کردن پیتزای گوشت

مواد لازم جهت تهیه پیتزای گوشت رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل: به مقدار لازم گوجه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *