خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش فنسجان

طرز تهیه خورش فنسجان

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان:

گردو: 350 گرم (مغز)

رب انار: 2 قاشق غذاخوری (سعی کنید از ربی استفاده کنید که ملس باشه ولی اگر به خورش ترش علاقه دارید میتونید رب انار ترش استفاده کنید.)

رب گوجه فرنگی: 1 ق.غ

دارچین: 1 ق.چ

نمک و فلفل: به میزان کافی

مرغ: یک عدد سینه (یا در صورت تمایل 2 عدد ران مرغ)

 

خورش فسنجان
خورش فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان یا همون فسنجون خودمون:

در داخل ظرف چهار یا پنج لیوان آب میریزیم بعد رب گوجه و رب انار و گردو را به آن اضافه میکنیم. پس از آن قابلمه را بر روی حرارت می گذاریم تا جوش آید پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و مرغ سرخ شده (از قبل سرخ نمایید) را به همراه نمک و فلفل و دارچین، به آن می افزاییم.

نکته: در مدتی که خورش روی حرارت هست اگر دیدیم که آب خوزش کم شده ولی هنوز خورش جا نیفتاده نصف لیوان آب سرد به خورش اضافه میکنیم تا به اون شوک وارد بشه و باعث خوش رنگ و چرب شدن خورش ما بشه.

درباره ی admin-a20

همچنین ببینید

کوکوی سبزیجات

طرز تهیه کوکوی سبزیجات

مواد لازم جهت تهیه کوکوی سبزیجات (در موارد پایین لیوان به عنوان پیمانه فرض گرفته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *