خانه / آموزش آشپزی / آش و حلیم / طرز تهیه آش جو – ویژه افطار

طرز تهیه آش جو – ویژه افطار

مواد لازم برای تهیه آش جو:

سیر: 2 حبه

جو: 100 گرم

عدس: 80 گرم

نخود: 80 گرم

لوبیا: 80 گرم

کشک: 100 گرم

عصاره قلم: 1 پیمانه

برنج: 2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری

نمک، زردچوبه، نعنا و فلفل: به مقدار لازم

سبزی آش متشکل از اسفناج، تره، گشنیز، جعفری و شوید: نیم کیلو

آش جو
آش جو

 

طرز تهیه آش جو

نخود و لوبیا، برنج و جو، عدس را هرکدام در ظرف های جاگانه پخته و پس از پخته شدن با هم ترکیب می کنیم. سپس سیر رنده شده و عصاره قلم و سبزی را به آن اضافه کرده و بر روی حرارت می گذاریم تا جا افتاده شود بعد از آن نصف بیشتر پیاز را به آن اضافه کرده و در حالی که آش را مرتبا هم می زنیم مهلت می دهیم تا آش کاملا پخته و جا افتاده شود. سپس آش پخته شده را درون ظرفی ریخته و روی آن را تزئین می نماییم.

درباره ی admin-a20

همچنین ببینید

طریقه درست کردن کوکوی مرغ

طریقه درست کردن کوکوی مرغ

مواد لازم برای درست کردن کوکوی مرغ مرغ: 1 عدد (سینه) تخم مرغ: 3 عدد متوسط …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *