خانه / آموزش آشپزی / دستور پخت سوپ بوقلمون

دستور پخت سوپ بوقلمون

مواد لازم برای تهیه سوپ بوقلمون:

مرزنجوش، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پیاز: 1 عدد خرد شده و 2 عدد تکه شده

قارچ: یک فنجان (خرد شده)

کرفس: 6 ساقه (خرد شده)

جو پرک: 1 فنجان

بوقلمون: 1 عدد

هویج: 800 گرم

آویشن: 1 ق چ

فلفل: 10 عدد

دستور پخت سوپ بوقلمون
سوپ بوقلمون

دستور پخت سوپ بوقلمون

در ابتدا بوقلمون را درون قابلمه پر از آب گذاشته و بر روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید سپس فلفل، نصف هویج، نمک و پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم. حال مخلوط مورد نظر را 2 ساعت و نیم بر روی حرارت می گذاریم (در این مدت اگر آب مخلوط تمام شد دوباره بر روی آن آب می ریزیم.) پس از گذشت 2.5 ساعت بوقلمون را درون یخچال گذاشته و آب مانده را نگه می داریم.

اکنون بقیه هویج، پیاز های تکه شده، فلفل سیاه، آویشن، مرزنجوش، قارچ، کرفس، جو را در آب باقی مانده از قبل می ریزیم و حدود 1 ساعت و نیم بر روی حرارت می گذاریم. حال سوپ ما آماده است. آن را درون ظرف ریخته و تکه های گوشت بوقلمون را به آن اضافه می نماییم.

درباره ی admin-a20

همچنین ببینید

کوکوی سبزیجات

طرز تهیه کوکوی سبزیجات

مواد لازم جهت تهیه کوکوی سبزیجات (در موارد پایین لیوان به عنوان پیمانه فرض گرفته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *