خانه / آموزش آشپزی / خورش / دستور پخت خورش قیمه

دستور پخت خورش قیمه

مواد لازم جهت پخت خورش قیمه:

گوشت: 0.5 کیلو (گوسفندی – خرد شده)

دارچین: 0.5 قاشق (چ.خ)

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق (م.خ)

پیاز: 2 عدد ریز (خرد شده)

لپه: 100 گرم (از قبل خیس نمایید)

سیب زمینی: 3 عدد متوسط

لیمو عمانی: 2 یا 3 عدد (دلخواه)

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

دستور پخت خورش قیمه
خورش قیمه

دستور پخت این خورش خوشمزه:

در اولین قدم از پخت این خورش، گوشی را به همراه پیاز تفت میدهیم. بعد از چند دقیقه لپه را همراه با رب، دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن، به آن مقداری آب اضافه می کنیم و پس از آن درب قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم. قابلمه را بعد از زمانی که خورش جا افتاد از روی حرارت بر میداریم خورش شما آماده است. اما تقریبا یک ربع قبل از این که خورش را از روی حرارت برداریم زمان این است که لیمو عمانی ها را به آن اضافه کنیم در صورتی که طعم و مزه لیمو عمانی را دوست ندارید می توانید به جان آن مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید. در پایان و در هنگام سرو خورش مقداری سیب زمینی خلالی سرخ شده برای تزئین روی آن بریزید.

 

درباره ی admin-a20

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *