خانه / آموزش آشپزی / آموزش درست کردن پیتزای گوشت

آموزش درست کردن پیتزای گوشت

مواد لازم جهت تهیه پیتزای گوشت

رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل: به مقدار لازم

گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: 350 گرم

پیاز سرخ شده: 1 عدد

خمیر پیتزا: نیم کیلو

پنیر پیتزا: 250 گرم

طرز تهیه پیتزای گوشت
پیتزای گوشت

روش پخت پیتزای گوشت

در مرحله اول کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر پیتزا را روی آن پهن می نماییم. پوست گوجه فرنگی‌ها را می کنیم (برای این کار ابتدا بر روی گوجه ها مقداری آب جوش بریزید) و سپس گوجه‌ها را خرد می‌کنیم.

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز کمی سرخ کرده و در ادامه مقداری آب، رب گوجه فرنگی، فلفل و نمک به گوشت اضافه کرده و بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مهلت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود.

حال گوشت سرخ شده و گوجه فرنگی را همراه مقداری سس بر روی خمیر پیتزا می‌ریزیم. پنیر پیتزای رنده شده را بر روی گوجه‌ها بر روی خمیر پیتزا می‌ریزیم.

در نهایت ظرف را درون فر قرار داده و مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت قرار می‌دهیم تا روی آن مقدار کمی طلایی شود.

درباره ی admin-a20

همچنین ببینید

کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده بدون نیاز به زغال

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده: گوشت: 1 کیلو (گوسفندی یا ترکیبی از گوساله و گوسفندی) …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *