خانه / آموزش آشپزی / آموزش درست کردن پیتزای ژامبون

آموزش درست کردن پیتزای ژامبون

مواد لازم برای درست کردن پیتزای ژامبون:

فلفل دلمه ای: 1 عدد (خلال شده)

سس پیتزا: 3 قاشق سوپ خوری

ژامبون: 300 گرم (مرغ یا گوشت)

پیاز: 1 عدد کوچک (سرخ شده)

روغن: 2 قاشق سوپ خوری

خمیر پیتزا: به مقدار مورد نیاز

آویشن: به مقدار لازم

پنیر پیتزا: 300 گرم

گوجه فرنگی: 2 عدد

پیتزای ژامبون
پیتزای ژامبون

روش درست کردن پیتزای ژامبون:

ابتدا کف ظرفی که میخواهیم در آن پیتزا درست کنیم را چرب نموده و خمیر پیتزا را روی آن پهن می نماییم. سپس بر روی خمیر پیتزا مقداری سس پیتزا ریخته و بعد روی آن را با روغن چرب می نماییم. در مرحله بعدی ژامبون چرخ شده که از قبل مقداری آن را سرخ کرده ایم  را به همراه مواد دیگر (فلفل دلمه ای، گوجه، قارچ و پیاز سرخ شده) روی خمیر پیتزا میریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده را روی مواد پیتزا پخش می کنیم. فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده و پس از داغ شدن فر سیسنی پیتزا را درون آن قرار می دهیم. پس از پختن پیتزا و عوض شدن رنگ آن آن را از فر خارج کرده و میل نمایید.

نکته: برای این که پیتزا حالت کششی پیدا کند می توانید پنیر پیتزا را در مراحل آخر پخت به پیتزا اضافه کنید.

درباره ی admin-a20

همچنین ببینید

طریقه درست کردن کوکوی مرغ

طریقه درست کردن کوکوی مرغ

مواد لازم برای درست کردن کوکوی مرغ مرغ: 1 عدد (سینه) تخم مرغ: 3 عدد متوسط …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *